Geceliğin Pijama Dönüşümü

Aylar önce Pinterest‘de çocuk pantalonu dikimine rastlamıştım. Yapımı çok kolay göründüğü için yapılacaklar listesinde bekliyordu. Bu aralar hava çok sıcak olduğu için Baybars’ın halihazırdaki pijamaları çok kalın gelmeye başladı. İnce penye pijama aramak ve almak için uğraşmak yerine, aklıma eski penye geceliğimi değerlendirmek daha makul geldi.

Dikimi yarım saatimi almadı. Burada resimlerle anlatıldığı gibi Baybars’ın herhangi bir pantalonundan patron çıkarttım, geceliğin ön ve arka tarafını kumaş katı haline getirerek biçtim. Sonra ağını ve yanlarını diktim o kadar. Tabii belini kapatıp lastik de geçirdim ama biçerken eski geceliğin altını paça kısmına getirdiğim için paça bastırmaktan da kurtulmuş oldum.

Baybars yeni pijamasına bayıldı. ‘Mikii mikiii’ diye şarkı söyleyip kumaşın desenleri gösteriyor. 🙂

 

 

 

Geceliğin Pijama Dönüşümü” üzerine 12 yorum

  1. ummuseyyaf

    asla olmayı beceremediğim ve beceremeyeceğim bir hamaratlık örneği, kıskandım 🙂 İyi günlerde giysin Baybars Efendi.
    Bu arada siz orada hala pijama giyiyor musunuz yaw 🙂

    Beğen

  2. teyzesi

    çok güzel olmuş eline sağlık ablacığım. bu pijamanın nerden geldiğini bile hatırlıyorum ben. Tülin abla vermişti di m? Yoksa Tülay mıydı? Her neyse. Yoksa o aile fertlerinden birini yakın zamanda gördük diye mi çağrışım yaptı:p. çok yakışmış canım yeğenime..

    Beğen

  3. halide

    ya konuyla alakasız olacak ama baybars ın üzerinde olduğu kanepe veya divan her ne ise nereden aldınız ?kusura bakmayın dediğim gibi alakasız ama merak ettim

    Beğen

  4. Geri bildirim: DIY Bebek Pijama Altı / Upcycled Pyjama Pants made from Old Sweats | Baybars'la Vals

Yorum Yazın