DIY Bebek Pijama Altı / Upcycled Pyjama Pants made from Old Sweats

upcycled pajama pants

Sancak, Baybars doğduktan tam 30 ay sonra doğdu ve dolayısıyla bütün bebekliğini ağabeyinin eskilerini giyerek geçirdi (bebek bezleri dahil). Doğduğunda hediye gelen kıyafetleri saymazsak eğer, ancak 7 aylık olduğuktan sonra kendisine yeni birkaç penye alındı. Bir yaşını doldurmaya çok az kala hala emekleyen Sancak’ın pijama altına ihtiyacı oldu çünkü Baybars’dan kalanlar yırtılmaya başladı. Böylece penye kumaşların yaş aralığı çok yakın olan iki çocuğu ancak giydirebileceğini anlamış oldum.

Bugün kaç zamandır giymediğim ve atmayı düşündüğüm iki kıyafetimden Sancak’a ihtiyacı dolayısıyla iki pijama altı diktim. Hardal renkli olan bir eşofman altıydı. Gri olan ise bir sweatshirt. 2 sene önce aynen Baybars’a diktiğim şekilde bu blogda anlatıldığı gibi diktim. Önce Sancak’a tam olan bir eşofman altından patron çıkardım ve her iki pijama için de aynı patronu kullandım. Gri sweatshirt’ü small beden olduğu için biraz zor biçtim ama ortaya oldukça değişik bir model çıktı. Ön cepler dizlere geldiği için gözüme pek hoş göründü.

recycledsweatshirt

Dikmesi yarım saati almıyor ama fotoğraflamak mesele :). Birkaç eski daha gözüme kestirdim ama ne zaman keserim bilmiyorum.

 

DIY Bebek Pijama Altı / Upcycled Pyjama Pants made from Old Sweats” üzerine 6 yorum

Yorum Yazın