Kumaş Sırt Çantası | DIY Toddler Backpack

cocuk sirt cantasiBaybars henüz iki buçuk yaşındayken diktiğim sırt çantası küçüldüğü için uzun zamandır yeni bir sırt çantası dikmeyi düşünüyordum ama gözüme oldukça zor görünüyordu. Aslında kordonları ipli bir sırt çantası dikme niyetindeydim fakat Pinterest‘te yapmak istediğim projeler dosyasında çok önceden pinlediğim bir blogdaki çocuk sırt çantasını görünce denemeye karar verdim. Soldeeira blogundaki patronları hiç değiştirmeden olduğu gibi kullandım ve ortaya harika bir çanta çıktı. eskikotdegerlendirme Yine her zamanki gibi kumaşçıya gitmeye üşendiğim için kumaş olarak evdeki eski bir Levis 506 pantolonu kullandım. Çantanın alt parçası için messenger çantasından arta kalan bir kot parçasını kullandım. Çok kalın bir kumaş olmadığı için yine tok duran bir çanta olmadı. Dikiş makinesinin iğnesi bir ara devamlı ipi koparsa da dikimi çok kolay oldu. Tabii çocuklarla yarım günümü aldı.

kumas sirt cantasiİçine üşendiğim için astar dikmedim herhangi bir cep de yapmadım bu sefer. Patron biraz daha büyütülerek kalın kumaşlarla daha büyük bir sırt çantası da çok güzel olur.diybackpackÇanta yaklaşık 25cm uzunluğunda ve içine Baybars’ın yedek kıyafetleri ve suluğu sığıyor.
kumascantaEtiketimizi de Oğuz’un tavsiyesine uyarak Eastpak’ın çantalarındaki gibi yana diktim. Baybars kankası Bera gibi arabalarını sırt çantasında taşıyabildiği için pek mutlu. Okul neredeyse bitti ama iki gündür okula da bu çantayla gidiyor. Bir haftadır yağmur yağdığını ve fotoğraf çekiminin de oldukça meşakkatli olduğunu da eklemeden edemeyeceğim :).

Kumaş Sırt Çantası | DIY Toddler Backpack” üzerine 14 yorum

Yorum Yazın